Приятели,
С голямо вълнение ви каним на едно уникално ЙОГА и ТАНТРА приключение в тропическото сърце на Турция!

 

Ще правим практики на върха на необятни зелени склонове, заобиколени от пищна природа, наслаждавайки се на неописуемо красива гледка към Егейско море…

 

През деня ще пътешестваме, ще се забавляваме, ще събираме слънце и високи вибрации, а вечерите ще се отдадем на екстатични практики под звездите, танци и любов към живота, който е сътворил тази прекрасна ЗЕМЯ!!!

 

Какво предлагаме ние?

 

• 5 нощувки в най-добрия йога ритрийт център в Турция
• Всеки ден вегетариански закуска и вечеря
• Инфинити басейн и релакс зона с изглед към Егейско море
• Ежедневни йога и медитации с невероятна гледка
• Екстатични танци
• Тантра практики
• 2 водещи: Екатерина и Дева Мукта

За ШАМБАЛА ритрийт център


Сгушен сред един от най-спиращите дъха пейзажи в Турция и пазещ ехото на древните цивилизации, Шамбала ритрийт център приветства всеки, който искат да пречисти духа си, да излекува тялото си, да освободи ума си и да стане едно екстатично Цяло.


Шамбала ритрийт център разполага с двойни и тройни стаи в приказни дървени къщички, къщички на дърво, дървени шатри за медитация и уединение, голяма открита тераса за йога, изглед към морето и необятна зелена природа наоколо, която ще ни подслони като прегръдката на Майката Земя! Вижте повече тук: http://theshambala.com/en/


ВАЖНО!!! Цената за ритрийта НЕ ВКЛЮЧВА:


● Цена билет на влак или самолет България-Истанбул и обратно (цената на билета е 20 евро в посока с влак и около 100 евро в посока със самолет)
● Екскурзия с лодка до остров Родос – 50 евро
● Допълнителните екскурзии във Фетия по желание (цената на всяка от тях е около 15 евро)


ЦЕНА:
ПРОМО (до 20-ти февруари): 280 евро РАННО (до 15-ти март): 340 евро След 15-ти март: 380 евро

За водещите

deva

Дева Мукта

Дева Мукта е преподавател и терапевт в областта на сексуалността и деарморинг на тялото. Провежда сексуални и соматични обучения и терапии за освобождаване на силата и чувствителността. Върви по пътя на Тантра и Свещенната сексуалност от 9 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, соматика и невропсихология. Получила е инициации за енергийна работа в Индонезия. Има инициация за работа с Медицина в Шаманската общност в Амазония.

Екатерина Кьосева

Екатерина има психологическо образование. Завършва бакалавърска степен „Психология“ и допълва образованието си с магистратура „Клинична психология“ и допълнителна специализация „Семейно и системно консултиране“. Екатерина намира своето призвание и вдъхновение в работата с хора – в психологичекото консултиране, преподаването на йога, работа с групи и организирането на креативни събития за личностно развитие. Сертифицирана е в Yoga Aliance 200 RYT от Himalaya Yoga Peeth, Ришикеш и към момента преподава йога в различни йога студиа в София като „Амара“, „Мандала“, „Йога Вайб“ и др. Освен това има обучение в „Pranic Energy Healing“ към The Institut For Inner Science.