Деарморинг и смисълът на женския кръг

женски

От поколения жените се събират заедно. За да правят нещо, но само по женски. Да плетат, да пеят, да готвят, да си бъбрят за всичко, което вълнува сърцата им.

В днешно време става все по-модерно жените да се събират, за да работят за „женската си божествена същност“.

Но има и едни други сбирки. На осъзнати жени. На жени, готови да свалят бронята си на съвършената във всичко и поклащаща прелъстително бедра „богиня“, и да застанат голи – без маски и преструвки една срещу друга.

Жени, готови да споделят и мъката и радостта си, насладата и болката си. За да се пречистят и излекуват.

Всички ние познаваме света на чувствата и можем да го видим и прегърнем една в друга.

В женските пространства се събираме заедно, защото знаем какво всъщност е да си ЖЕНА. Открадваме тези съкровени моменти само за нас, без мъже, за да си позволим да сме уязвими, раними, истински. За да сме НИЕ – АЗ и другото ми АЗ, което стои до мен.

 

Сестра от дясно и сестра от ляво.

Рамо до рамо и сърце до сърце. Точно затова организирам и водя женски програми. Точно заради това събирам все повече осъзнати жени в женски кръгове, правя женски уъркшопи, както в България, така и на женски сбирки и фестивали в цял свят.

Очаквайте нашата специална ПРОГРАМА ЗА ЖЕНИ, която започва с поредица от уъркшопи, сбирки, групи и безплатни лекции. От жени за жени.

Започваме мощно с първия уъркшоп, който ще бъде на тема „Деарморинг – отброниране на тялото, ума и енергията ви“. Какво представлява това? 

Деарморингът представлява дълбока практика за освобождаване от стари негативни модели и енергийни блокажи, както и сдобряване на мъжкото и женско начало вътре в нас. 

Семинарът ще проведа заедно с моята колежка и приятелка, изключителната Нора Майвар. Тя практикува деарморинг от ??? години, води женски ритрийти и едни от най-многолюдните церемонии в Израел и цял свят! 

 

Да разчистим себе си, за да заблестим отново с истинския си блясък и светлина!

Актуални събития

деарморинг
Споделете с приятелите си!