Сексуалност и секс: има ли разлики?

дева

Отварям тази тема по повод на предстоящия уъркшоп „Пътуване през огъня: изкуството на сексуалността“, и ще започнем с нещо много важно, а именно: всеки от нас трябва да знае, че „секс“ не е равнозначно със „сексуалност“.

Сексуалността е израз на здравото човешко състояние, тя не е покана за секс.

Моята работа е именно това – да ви помогна да се научите да култивирате здраве, младост, удоволствие и енергия в телата си. Радост от живеенето. 

Табутата и моделите, наложени ни още от детството, при повечето от нас са сложили невидима броня и пречат за това да се чувстваме свободни в своята сексуалност.

Сексуалност всъщнсот означава ЗДРАВО ПОВЕДЕНИЕ!!! На здрав човек. Това е радостното усещане в телата ни, музика в сетивата ни, свободни клетки и мисли, отпусната мускулатура. Само така ще усещаме удоволствието от ежедневието.

 

Удоволствието от деня е равнозначно за сексуалност

Сексуалността е изкуството да живеем, усещайки удоволствие! Това е изкуството, към което ще поведа групата от български и израелски участници на предстоящия уъркщоп, заедно с моята колежка от Израел. 

През споделянето, разчупването на броните. През медитациите за навлизане в себе си и техниките за осъзнато движение, докосване, танц. Чрез красивите тантра ритуали. 

Ще навлезем в дълбоки техники за откриване и използване на енергията като сетиво. Ще се научим да разпределяме енергията по тялото ни. За да празнува цялото тяло удоволствието от живота, наречено ЗДРАВА СЕКСУАЛНОСТ!

И затова ви каня, приятели, присъединете се към нас, с любопитството на деца, изпразнили се от старото ненужно, за да се гмурнат в новото. Безопасно и сигурно, подкрепени от водещите, подпомагани от груповата енергия, подсилени от мистиката на Странджа!

Споделете с приятелите си!